KAMU İHALELERİ
EĞİTİM PROĞRAMI

Üniversite Onaylı Sertifika Uzaktan Eğitim
Kredi Kartına Taksit İmkanı !

KAMU İHALELERİ EĞİTİM PROĞRAMI

KAMU İHALELERİ EĞİTİM PROĞRAMI Onaylı Belge KAMU İHALELERİ EĞİTİM PROĞRAMI Onaylı Belge                                                                                             ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA  VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KURUMSAL EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ PROGRAMI

KAMU İHALELERİ EĞİTİM PROĞRAMI

Ülkemiz kamu ihale mevzuatının ayrıntılı ve karmaşık olmasının yanı sıra, idarelerin uygulamadan kaynaklı çok sayıda hatalı işlemlerinin bulunması nedeniyle, kamu ihalelerine katılan şirketlerin pek çoğunun, ihale sürecinde olumsuz durumlarla karşılaşmaları veya haksız yere ihale dışı kalmaları söz konusu olabilmektedir.

Bu yüzden, kamunun ihalelerine katılmak isteyen şirketlerin; kamu ihale mevzuatı ve uygulamaları ile ihaledeki riskler ve olumsuzluklar hakkında bilgi sahibi olmaları, ihale hukuku, ceza hukuku ve özel hukuk karşısındaki hakları ile hak ihlalleri karşısında başvuru yol ve yöntemlerinin neler olduğu hususunda eğitim ve danışmanlık hizmetlerine duydukları ihtiyaç her geçen gün artmaktadır.

Söz konusu ihtiyacı karşılamak amacıyla geliştirilen Eğitim Programında; temel kamu ihale bilgisi, uygulamada karşılaşılan tereddütlü konular ve çözüm yolları, şikayet, itiraz, başvuru yöntem ve araçları gibi konulara “Kamu İhale Kanunu, Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, Kamu İhale Genel Tebliği, Danıştay, Yargıtay, Sayıştay ve KİK Kararları” çerçevesinde değinilmektedir.

Program kapsamındaki eğitim ve danışmanlık faaliyetimiz, konusunda yetkin ve deneyimli kişiler ve çalışma ekipler tarafından yürütülecek, kalite güvencesi ve memnuniyet her zaman Merkezimiz taahhüdünde olacaktır.

Uzman Konuşmacılar

Yrd. Doç. Şükrü DOKUR     Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi

Ahmet ASLAN                   DENETÇİ ,SM , MALİ MÜŞAVİR

Program

1. Eğitim 9-10 Aralık 2017 :  09.30-17.30 /       2.Eğitim 23-24 Aralık 2017 :  09.30-17.30

Birinci Gün   :Teorik ve Pratik bilgiler verilecektir.

İkinci Gün     : Soru, cevap ve örnek olaylar üzerinden ihale simülasyonları yapılacaktır.

Kayıt Ücretlerine Dahil Olan Hizmetler

• Açıklamalı Kamu İhale Kitabı, Uludağ Üniversitesi Katılım Sertifikası
  • Kahve ve Çay Molaları, Öğle Yemeği

Kayıt Bilgileri

Kayıt Ücreti    (KDV Dahil)  :   4.000- TL.

Organizatör                            :  Troyes Denetim Danışmanlık Eğitim Ltd Şti

Hesap No                               :  Finansbank TR12 0011 1000 0000 0060 0349 50

Bilgi ve Rezervasyon             :  0 312.315 23 47 Özge Bezirhan

Son Başvuru Tarihi                :  Başvurular kontenjan ile sınırlı tutulacaktır.

Eğitim Programının Adresi :  CROWNE PLAZA OTEL

Gazi Mah. Mevlana Bulvarı No:2/F, 06330 Yenimahalle - Ankara (Ankamall Avm Yanı )

………………………………………………………………………………………………

Katılım Formu

Aşağıdaki bilgileri doldurduktan sonra noktalı yerlerden keserek fakslayınız.

Faks Numarası:  0.312.327 23 47

Katılımcı

Ad ve Soyadı

Kurumu

Görevi

İş         :

Cep      :

e-posta:

Ödeme Tarihi  :

Kurum Adı                 :

Fatura Bilgileriniz       :

Vergi Dairesi              :

Vergi Numarası          :

PROĞRAM KAPSAMINDA UZMANLARCA DEĞİNİLECEK

KONU BAŞLIKLARINDAN BAZILARI

• İhalede İstenen Belgeleri Sunarken Nelere Dikkate Edilmeli?
  • Eksik veya Uygun Görülmeyen Belge nedeniyle İhale Dışı Bırakması Durumunda Ne Yapılmalı?
  • Ekonomik yönden avantajlı teklif ne demektir? Değerlendirme Kriterleri nedir?
  • İş Deneyim Belgelerini Düzenlemeye Yetkili Kurum Ve Kuruluşlar Hangileridir?
  • Hangi Teklifler Aşırı Düşük Teklif Olarak Kabul Edilir?
  • İhale Dışı Bırakılma Nedenleri Nelerdir?
  • Aşırı Düşük Sorgulamasına Tabi Tutuldum, Ne Yapmalıyım? Teklif Gerekçesi Nasıl Olmalıdır?
  • Hangi Tür Sözleşmelere Fiyat Farkı Uygulanır?
  • Fiyat Farkı Hesabında Uyulması Zorunlu Hususlar Nelerdir?
  • Ağırlık Oranı Temsil Katsayısı Belirlenmemiş Durumda Fiyat Farkı Uygulaması Yapılır Mı?
  • Sözleşmelerinde Fiyat Farkı Verilmesi Öngörülmeyen İşler Var Mı?
  • Tarafların Öngörmedikleri Değişikliklerin Fiyat Farkına Etkisi Var Mı?
  • Nakdi Ödenen Yemek Ve Yol Bedelleri Üzerinden İşveren Sigorta Bedeli Nasıl Hesaplanır?
  • Şikâyet Ve Başvuru İşlemeleri Nedir ve Neler Yapmalıyız?
  • Sözleşme Öncesi ve Sonrası Sosyal Güvenlik Mevzuatı Uygulamaları Nelerdir?
  • Sözleşme Gereğince Sari Olan Her İşte Stopaj Kesilecek Mi?
  • Avans Kesintisi, Ceza Kesintisi, Proje Kesintisi Gibi Kesintilerde Nelere Dikkat Edilir?
  • Hakediş Raporlarının Düzenlenmesindeki Esaslar Nedir?
  • Yüklenici Geçici Hakedişlere İtirazı Nasıl Yapacak?
  • EKAP İle İhale Arama Yöntemlerini Tam Olarak Biliyor Muyuz?
  • Elektronik İmza Ve Mobil İmza (E-İmza Ve M-İmza)’nın Avantajları Var Mı?
  • EKAP Üzerinden Nasıl Doküman Satın Alınır?
Kredi Kartına Taksit İmkanı