Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı Sertifika Programı

Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı
Sertifika Programı

Üniversite Onaylı Sertifika Uzaktan Eğitim
Kredi Kartına Taksit İmkanı !
Kursiyerlerimiz Bilgisayar İşletmenliği Kursunu alarak bir bilgisayarı genel olarak kullanıp dokümanlar oluşturabilecek, Ms Word de belgelerle çalışabilecek, Ms Excel de sayısal hesaplamalar yapabilecek, Ms Powerpoint ile sunumlar hazırlayabilecek ve Internet Explorer ile internet dünyasında dolaşabileceklerdir.

Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı Sertifika Programı

BU AYA ÖZEL %38 İNDİRİM
370,00 TL
230,00 TL

Bilgisayar İşletmenlik Sertifikası öncelikle Bilgisayar bildiğinizi ispatlayabileceğiniz tek sertifikadır. Kamuda görevde yükselmede istenilen bu sertifika aynı zamanda birçok bölüme başvuru sırasında zorunlu tutulmaktadır. Alacağınız bilgisayar işletmenlik sertifikası ile özel kurslarda bilgisayar öğretmeni olarak görev alabilirsiniz. Bunun dışında adalet bakanlığı Zabit Katipliği ve diğer başvurular bilgisayar sertifikası aranmaktadır.

Eğitim Son Başvuru Tarihi:  31 Mayıs 2018 Saat 23:59`a kadar.
Eğitim Tarihi: 1 Haziran 2018 Saat 11:00
Sınav Başlangıç Tarihi:  23 Haziran 2018 Saat 11:00,
Sınav Bitiş Tarihi:  30 Haziran 2018 Saat 23:59.

Başvuru Şartı

• Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, Türkiye ve dünyanın her yerinden dileyen herkes bu eğitime başvuru yapabilir.

• Bölüm 1: Bilgisayar Temel Bilgileri
  • Bölüm 2: Windows 7 Kullanımı
  • Bölüm 3: Microsoft Word Kullanımı
  • Bölüm 4: Microsoft Excel Kullanımı
  • Bölüm 5: Microsoft Powerpoint
  • Bölüm 6: İnternet Kullanımı

Eğitim Süreci

• Eğitim programı, uzaktan eğitim yöntemine uygun hazırlanmıştır.
  • Tüm müfredat, eğitim modülleri ve videolardan oluşmaktadır.
  • Eğitimlere katılım için belirli bir gün ve saat sınırlaması yoktur. Dilediğiniz yer ve zamanda, internete bağlı olduğunuz tüm cihazlardan (tablet, telefon ve bilgisayar vs.) takip edebilirsiniz.
  • Bu sertifika programı, toplamda örgün eğitim müfredatının tamamını kapsamaktadır.
  • Toplam eğitim süresi, bireysel performans ve eğitim izleme hızınıza göre değişiklik gösterebilir.
  • Eğitimler, satın aldığınız günden itibaren 90 (doksan) gün boyunca erişiminize açık kalacaktır.

Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı Sertifika Programı Onaylı Belge

Tamamı Uzaktan Eğitim : Tüm müfredat, uzaktan eğitim yöntemine uygun hazırlanmıştır. Eğitim ve sınav için üniversiteye gitmenize gerek kalmaz.

Müfredat Farkı Yok : Örgün eğitim yerine, etkileşimli videoları izleyerek aynı eğitim içeriğini daha uygun fiyata, daha kısa sürede alabilirsiniz.

Adrese Teslim : Sertifikanız üniversite tarafından adresinize ücretsiz kargolanır. Sertifikalar ıslak imzalı ve üniversiteden doğrulanabilir.

ADALET BAKANLIĞI TARAFINDAN ONAYLI RESMİ YAZI İÇİN TIKLAYINIZ.

ÜCRET İADESİ YAPILMADIĞINDAN, BAŞVURU YAPMADAN ÖNCE BİLGİLERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUMANIZI TAVSİYE EDERİZ.

Müşteri Hizmetleri : 0850 840 8 543
Kredi Kartına Taksit İmkanı