İş Yaşamında Etkili İletişim ve Beden Dilini Doğru Kullanma Eğitimi (Senkron)

Ev Ortamında Enerji Verimliliği Eğitimi eğitimimize göz atabilirsiniz.

İş Yaşamında Etkili İletişim ve Beden Dilini Doğru Kullanma Eğitimi (Senkron)

''Eğitimlerimiz Üniversitemiz Öğretim Üyeleri Tarafından Gerçekleştirilmektedir. Eğitimler Önlisans,Lisans ve Lisansüstü Öğrencilerimiz ile Kurumsal İşbirliklerine Açıktır.''

İletişim becerileri, pek çok çalışma alanında fark oluşturur. Özellikle de liderlik, insan ilişkileri ve yönetim becerilerine önemli katkıları bulunur. İş yaşamında etkili iletişim ve beden dilini doğru kullanma eğitimi katılımcıların şimdi kim oldukları ve gelecekte kim ve nasıl olmak istedikleri konusunda kendilerini ciddi olarak görmeleri için tasarlandı. Katılımcılara iletişimin nasıl gerçekleşmesi gerektiğini, özgüveni yüksek ve akıcı iletişim kurmanın nasıl sağlanabileceği anlatılacaktır.
Eğitim, katılımcılara istedikleri zaman, istedikleri etkiyi oluşturmak amaçlı, araçlar, özgüven ve enerjiyi sağlayacak beceriyi kazandırmak için hazırlanmıştır. Eğitim programı, etkili kişisel iletişim teknikleri ve dinamikleri ile başlayıp, algının ince detaylarına ve oradan da doğru sunum yapmayı geliştirmek için bireylerin yapması gerekenler anlatılacaktır.
Kimler Katılabilir:
  • Kişisel Gelişimine katkıda bulunmak isteyenler,
  • Şirket yöneticileri ve çalışanları,
  • Üniversite öğrencileri ve mezunları,
  • İletişim becerilerini geliştirmek isteyenler,
  • Topluluğa hitap ederken, sunum yaparken kendine güvenli ve rahat bir izlenim yaratmak isteyenler,
  • Beden Dilini doğru okumak ve kullanmak isteyenler.
Eğitim Yöntemi: Uzaktan canlı eş zamanlı (senkron) eğitim

Eğitim Tarihi:  Ön Kayıt Alınır. Minimum 20 Kişi başvurması durumunda Eğitim Planlanır. Kesin kayıt için tarafınıza bilgilendirme yapılır. Bu nedenle güncel iletişim bilgilerinin kayıtlanması önemlidir.

Toplu Talep Olması Halinde İstenilen Yerde ve İstenilen Zamanda Eğitim planlanır ve gerçekleştirilir.
Eğitim Saati: 24 saat
Katılımcı sayısı:  Her Grup Minimum 20, Maksimum 30 Kişi ile açılır
  • İletişim nedir?
  • İletişimin temel özellikleri
  • İletişim biçimleri
  • Halo etkisi nedir? Nasıl kontrol edilir?
  • İletişiminde kullanılan dilin önemi (sen dili, ben dili, biz dili)
  • İletişim sürecinin aşamaları
  • İletişimde heyecanı yenme, öfkeyi kontrol altına alma
  • İş yerinde farklı iletişim biçimlerine örnekler
  • İletişimin işlevleri
  • İş yerindeki iletişimin engelleri nasıl kaldırılır?
  • İlk dilimiz beden dilimiz
  • İş yaşamında beden dili
  • Kişisel imaj nasıl oluşturulur?
  • Vücut hareketlerinin anlattıkları
  • Çevremize olumlu izlenim bırakma yolları
  • Ses tonunu doğru kullanmak için ne yapmalıyız?
  • Algı yönetim teknikleri
  • Jest ve mimiklerinizi doğru yönetme yolları
  • Beden diliyle iletişimde dış görünüşün önemi
  • Etkili dinleme ve soru sorma
  • Uygulama

• Eğitime başvuru ve eğitim ücreti ödemesi internet üzerinden gerçekleştirilmektedir. Katılımcıların banka kredi kartı ödemelerinde taksitlendirme yapılamamaktadır.

Ö
1343 gün önce
ÖYKÜ E.
Canlı bağlantı şeklinde olması diyalog kurma açısından çok etkili oldu. Eğitmenlere teşekkür ederim. İyi ki bu eğitimi almışım. Kendimi geliştirmek için diğer eğitimlere de bakacağım.