Python ile Programlama Giriş

Excel Tips & Tricks + Advanced Eğitimi eğitimimize göz atabilirsiniz.

Python ile Programlama Giriş

Bu eğitimde algoritma mantığı temel seviyeden başlanarak her yönüyle ele alınacaktır. Python ile Nesne Yönelimli uygulamalar geliştirilerek veri analizi ve makine öğrenmesi konuları hakkında bilgi verilecektir.
Bu eğitimde katılımcıların her yönüyle programlama bilgisine sahip olması ve eğitim boyunca Python programlama dili ile uygulama geliştirmesi sağlanacaktır.

Kimler Katılmalı:
  • Programlamaya yeni başlayacak olanlar ve Python’da ileri düzey uygulamalar yapmak isteyenlere yönelik bir eğitimdir.

Katılımcılar, bu eğitim sonrasında;
  • Temel veri türlerini açıklayabilecek,
  • Yukarıdan-aşağı, aşamalı iyileştirme süreci ile algoritma geliştirebilecek,
  • Mantıksal operatörleri, break ve continue program kontrol ifadelerini kullanabilecek,
  • Fonksiyon olarak isimlendirilen, küçük parçaları kullanarak nasıl modüler programlar yapılandırılacağını öğrenecek,
  • Fonksiyonlar arasında bilgi aktarmak için kullanılan mekanizmaları açıklayabilecek,
  • Kendilerini çağıran fonksiyonların nasıl yazılacağını ve kullanılacağını açıklayabilecek,
  • Değer tablolarını ve listelerini, saklamak, sıralamak ve aramak için dizileri kullanabilecek,
  • Bir diziyi oluşturmayı, ilk değer vermeyi ve elemanlarına tek tek erişmeyi öğrenecek,
  • Birden fazla indisli dizileri oluşturacak ve yönetecek
EĞİTİM PROGRAMI : Yeterli ön başvuru sayısı olduktan sonra eğitim planlaması yapılacaktır.

Eğitim Ücreti: %10 KDV dahil 5.000 TL

Eğitim Süresi: 30 saat