Temel İşaret Dili Sertifika Programı

Temel İşaret Dili
Sertifika Programı

Üniversite Onaylı Sertifika Uzaktan Eğitim
Kredi Kartına Taksit İmkanı !
İşaret dili,İşitme ve konuşma engelliler tarafından kullanılan el hareketlerini ve yüz mimiklerini içeren görsel bir dildir. İşitme ve konuşma engelli bireylerin toplumda iletişim olanaklarını arttırabilmek, İşaret dilini bilenlerin sayısının arttırılmasını sağlamak , İş yaşamlarında işitme engellilerle karşılaşmalarında onların ihtiyaçlarını kolaylıkla iletişim yolu olan işaret diliyle sağlama yeteneği kazandırmak.

Temel İşaret Dili Sertifika Programı

BU AYA ÖZEL %36 İNDİRİM
360,00 TL
230,00 TL

Eğitim Son Başvuru Tarihi:  30 Nisan 2018 Saat 23:59`a kadar.
Eğitim Tarihi: 1 Mayıs 2018 Saat 11:00
Sınav Başlangıç Tarihi:  24 Mayıs 2018 Saat 11:00,
Sınav Bitiş Tarihi:  31 Mayıs 2018 Saat 23:59.

Başvuru Şartı

• Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, Türkiye ve dünyanın her yerinden dileyen herkes bu eğitime başvuru yapabilir.

Eğitim İçeriği

-    Harfler                                                              -    Giysiler

-    Selamlaşma tanışma                                      -    Zıt kavramlar

-    Sık kullanılan ifadeler                                     -    Ulaşım seyahat

-    Duygular                                                           -    Alışveriş harcama

-    Renkler                                                              -    Yemek içmek

-    Akraba aile                                                        -    Sağlık hastalık

-    Sayılar                                                                -    Meslekler

-    Zaman                                                               -    Hobiler ilgi alanları

-    Hava durumu                                                   -    Sporlar

-    Adres                                                                 -    Sık kullanılan ifadeler

-    Soru kalıpları

Eğitim Süreci

• Eğitim programı, uzaktan eğitim yöntemine uygun hazırlanmıştır.
  • Tüm müfredat, eğitim modülleri ve videolardan oluşmaktadır.
  • Eğitimlere katılım için belirli bir gün ve saat sınırlaması yoktur. Dilediğiniz yer ve zamanda, internete bağlı olduğunuz tüm cihazlardan (tablet, telefon ve bilgisayar vs.) takip edebilirsiniz.
  • Bu sertifika programı, toplamda örgün eğitim müfredatının tamamını kapsamaktadır.
  • Toplam eğitim süresi, bireysel performans ve eğitim izleme hızınıza göre değişiklik gösterebilir.
  • Eğitimler, satın aldığınız günden itibaren 90 (doksan) gün boyunca erişiminize açık kalacaktır.

Temel İşaret Dili Sertifika Programı Onaylı Belge

Tamamı Uzaktan Eğitim : Tüm müfredat, uzaktan eğitim yöntemine uygun hazırlanmıştır. Eğitim ve sınav için üniversiteye gitmenize gerek kalmaz.

Müfredat Farkı Yok : Örgün eğitim yerine, etkileşimli videoları izleyerek aynı eğitim içeriğini daha uygun fiyata, daha kısa sürede alabilirsiniz.

Adrese Teslim : Sertifikanız üniversite tarafından adresinize ücretsiz kargolanır. Sertifikalar ıslak imzalı ve üniversiteden doğrulanabilir.

ÜCRET İADESİ YAPILMADIĞINDAN, BAŞVURU YAPMADAN ÖNCE BİLGİLERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUMANIZI TAVSİYE EDERİZ.

Müşteri Hizmetleri : 0850 840 8 543
Kredi Kartına Taksit İmkanı