Din Eğitimi Dersleri Eğiticiliği Sertifika Programı

370,00 TL
230,00 TL

EĞİTİM SÜRESİ VE ŞEKLİ:

Eğitim Son Başvuru Tarihi:  31 Ocak 2018 Saat 23:59`a kadar.
Eğitim Tarihi: 1 Şubat 2018 Saat 11:00
Sınav Başlangıç Tarihi:  21 Şubat 2018 Saat 11:00,
Sınav Bitiş Tarihi: 28 Şubat Ocak 2018 Saat 23:59.

Eğitim ve Sınavlar http://uzaktan.uludagsertifika.com/ adresinden görülmektedir.

Sınav Tarihi: Sınav Tarihi Eğitimin Görüleceği Uzaktan Eğitim Sistemi Üzerinden Duyurulacaktır.

EĞİTİM TANITIMI:

Bilindiği üzere 2012-2013 eğitim-öğretim yılından itibaren 4+4+4 eğitim modelinin uygulanması ile birlikte ilköğretimin ilk kademesine seçmeli dersler konmuştur. Bu seçmeli derslerden din eğitimi ile ilgili olanlar, tüm Türkiye çapında önemli bir oranda il merkezi ile ilçe ve köylerdeki okullarda bu dersler öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Durum göz önüne alındığında din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin mevcut ihtiyacı karşılayamayacağı aşikârdır. Söz konusu derslerin karşılanmasında Milli Eğitim Müdürlüklerince bu dersleri verebilecek ücretli öğretmenler görevlendirilmektedir. Ancak yine de Pedagojik formasyonu olan ilahiyat mezunları gerekli ihtiyacı karşılayamamaktadır. Bu ihtiyacı karşılamak amacıyla pedagojik formasyonu olmayan ancak alan bilgisine sahip kişilerin görevlendirilmesi ilk akla gelen uygulamadır. Bu eğitimle alan bilgisine sahip bu kişilerin öğrenci özellikleri, öğrenme- öğretme süreçleri, eğitime hazırlık, verilen eğitimin ölçülmesi ve değerlendirilmesi, öğrenci ile etkili iletişim, sınıf yönetimi vb. gibi konularda pedagojik farkındalık kazanmaları sağlanmıştır. Bu uygulama benzeri ihtiyacı hisseden tüm iller ve müdürlüklerde uygulanabilecek niteliktedir.

ÖNEMLİ NOT 1: BU SERTİFİKA KESİNLİKLE FORMASYON YERİNE GEÇMEZ VE HERHANGİ BİR İŞ GARANTİSİ VERMEZ. SADECE İŞ BAŞVURULARINDA DİĞER ADAYLARA GÖRE 1 ADIM ÖNDE OLURSUNUZ.

ÖNEMLİ NOT 2: Dersler ve sınav uzaktan eğitim olup tüm illerden katılım sağlayabilirsiniz.

EĞİTİM SÜRESİ VE ŞEKLİ:

▒▒ Bölüm 1 : Öğrencilerin Gelişimsel Özellikleri
▒▒ Bölüm 2 : Öğrenme Kuramları
▒▒ Bölüm 3 : Eğitimde Psikometrik Yaklaşımlar
▒▒ Bölüm 4 : Öğretim Materyali Geliştirme
▒▒ Bölüm 5 : Eğitimin Planlanması
▒▒ Bölüm 6 : Öğretim Yöntemleri, Stratejileri ve Etkili Kullanımı
▒▒ Bölüm 7 : Sınıf İçi Etkileşim
▒▒ Bölüm 8 : Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hiz. Giriş.

BAŞVURU ŞARTI:

█▌ Üniversitelerin dört yıllık ilahiyat fakültelerinden mezun olanlar.
█▌ İki yıllık ilahiyat önlisans programlarından mezun olanlar.
█▌ İlahiyat lisans ve önlisans öğrencileride başvurabilir.

** İmam Hatip Lisesi Mezunlarıda başvurabilir.
* Yukardaki şartlardan herhangi birinin sağlanması gerekir.

*** BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN ÖDEDİKLERİ ÜCRET  HANGİ SEBEPLE OLURSA OLSUN İADE EDİLEMEZ ! . LÜTFEN BAŞVURUNUZU YAPMADAN ÖNCE BİLGİLERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUNUZ VE İADE TALEBİNDE BULUNMAYINIZ!

İLETİŞİM:
Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30

Müşteri Hizmetleri / DESTEK Tel : 0850 840 8 543

__________________________________
Sadece Bu Eğitim İçin Banka Hesap Bilgileri Aşağıdadır.

Kredi Kartıyla Taksitli Ödeme İmkanı

Banka Adı : Ziraat Bankası
Alıcı Adı / Hesap Adı : Kariyer Enstitü
Şube Kodu : 2649 - Kent Meydanı