Din Eğitimi Dersleri Eğiticiliği Sertifika Programı

Din Eğitimi Dersleri Eğiticiliği
Sertifika Programı

Üniversite Onaylı Sertifika Uzaktan Eğitim
Kredi Kartına Taksit İmkanı !
Değerli kursiyerlerimiz , kariyerinize büyük bir artı yapacak DEDEP eğitimi alarak İş sahibi olma fırsatını kaçırmayın.

Din Eğitimi Dersleri Eğiticiliği Sertifika Programı

BU AYA ÖZEL %38 İNDİRİM
370,00 TL
230,00 TL

Bilindiği üzere 2012-2013 eğitim-öğretim yılından itibaren 4+4+4 eğitim modelinin uygulanması ile birlikte ilköğretimin ilk kademesine seçmeli dersler konmuştur. Bu seçmeli derslerden din eğitimi ile ilgili olanlar, tüm Türkiye çapında önemli bir oranda il merkezi ile ilçe ve köylerdeki okullarda bu dersler öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Durum göz önüne alındığında din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin mevcut ihtiyacı karşılayamayacağı aşikârdır. Söz konusu derslerin karşılanmasında Milli Eğitim Müdürlüklerince bu dersleri verebilecek ücretli öğretmenler görevlendirilmektedir. Ancak yine de Pedagojik formasyonu olan ilahiyat mezunları gerekli ihtiyacı karşılayamamaktadır. Bu ihtiyacı karşılamak amacıyla pedagojik formasyonu olmayan ancak alan bilgisine sahip kişilerin görevlendirilmesi ilk akla gelen uygulamadır. Bu eğitimle alan bilgisine sahip bu kişilerin öğrenci özellikleri, öğrenme- öğretme süreçleri, eğitime hazırlık, verilen eğitimin ölçülmesi ve değerlendirilmesi, öğrenci ile etkili iletişim, sınıf yönetimi vb. gibi konularda pedagojik farkındalık kazanmaları sağlanmıştır. Bu uygulama benzeri ihtiyacı hisseden tüm iller ve müdürlüklerde uygulanabilecek niteliktedir.

BU SERTİFİKA KESİNLİKLE FORMASYON YERİNE GEÇMEZ VE HERHANGİ BİR İŞ GARANTİSİ VERMEZ. SADECE İŞ BAŞVURULARINDA DİĞER ADAYLARA GÖRE 1 ADIM ÖNDE OLURSUNUZ.

Dersler ve sınav uzaktan eğitim olup tüm illerden katılım sağlayabilirsiniz.

Eğitim Son Başvuru Tarihi:  30 Nisan 2018 Saat 23:59`a kadar.
Eğitim Tarihi: 1 Mayıs 2018 Saat 11:00
Sınav Başlangıç Tarihi:  24 Mayıs 2018 Saat 11:00,
Sınav Bitiş Tarihi:  31 Mayıs 2018 Saat 23:59.                                                                                                                                                                                                     Din Eğitimi Dersleri Eğiticiliği Sertifika Programı Onaylı Belge
Başvuru Şartı

•  Üniversitelerin dört yıllık ilahiyat fakültelerinden mezun olanlar.
  •  İki yıllık ilahiyat önlisans programlarından mezun olanlar.
  •  İlahiyat lisans ve önlisans öğrencileride başvurabilir.
  •  İmam Hatip Lisesi Mezunlarıda başvurabilir.

*Yukardaki şartlardan herhangi birinin sağlanması yeterlidir.

• Öğrencilerin Gelişimsel Özellikleri
  • Öğrenme Kuramları
  • Eğitimde Psikometrik Yaklaşımlar
  • Öğretim Materyali Geliştirme
  • Eğitimin Planlanması
  • Öğretim Yöntemleri, Stratejileri ve Etkili Kullanımı
  • Sınıf İçi Etkileşim
  • Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hiz. Giriş.

Din Eğitimi Dersleri Eğiticiliği Sertifika Programı Onaylı Belge

Eğitim Süreci

• Eğitim programı, uzaktan eğitim yöntemine uygun hazırlanmıştır.
  • Tüm müfredat, eğitim modülleri ve videolardan oluşmaktadır.
  • Eğitimlere katılım için belirli bir gün ve saat sınırlaması yoktur. Dilediğiniz yer ve zamanda, internete bağlı olduğunuz tüm cihazlardan (tablet, telefon ve bilgisayar vs.) takip edebilirsiniz.
  • Bu sertifika programı, toplamda örgün eğitim müfredatının tamamını kapsamaktadır.
  • Toplam eğitim süresi, bireysel performans ve eğitim izleme hızınıza göre değişiklik gösterebilir.
  • Eğitimler, satın aldığınız günden itibaren 90 (doksan) gün boyunca erişiminize açık kalacaktır.

Din Eğitimi Dersleri Eğiticiliği Sertifika Programı Onaylı Belge

Tamamı Uzaktan Eğitim : Tüm müfredat, uzaktan eğitim yöntemine uygun hazırlanmıştır. Eğitim ve sınav için üniversiteye gitmenize gerek kalmaz.

Müfredat Farkı Yok : Örgün eğitim yerine, etkileşimli videoları izleyerek aynı eğitim içeriğini daha uygun fiyata, daha kısa sürede alabilirsiniz.

Adrese Teslim : Sertifikanız üniversite tarafından adresinize ücretsiz kargolanır. Sertifikalar ıslak imzalı ve üniversiteden doğrulanabilir.

ÜCRET İADESİ YAPILMADIĞINDAN, BAŞVURU YAPMADAN ÖNCE BİLGİLERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUMANIZI TAVSİYE EDERİZ.

Müşteri Hizmetleri : 0850 840 8 543
Kredi Kartına Taksit İmkanı