₺190,00

Liselere Yönelik Tıp Kariyer Kampı eğitimimize göz atabilirsiniz.

Eğitim Süreci Bilgilendirmeleri:

• Kullanıcı bilgileriniz eğitimin başladığı gün saat 16:00'da başvuru yaparken yazdığınız e-mail adresinize gönderilecektir.

• Mailinize kullanıcı adı ve şifreniz geldiğinde istediğiniz zaman eğitime aşağıdaki eğitim giriş linkinden giriş yapabilirsiniz. Eğitimi 1 ay içinde tamamlamanız gerekmektedir.

• Eğitim bittiğinde gerekli sistemsel kontroller tamamlandığında sertifikalar e devlete her cuma günü yüklenmektedir. Ayrıca mail atıp bilgi vermenize gerek duyulmamaktadır.

• Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri sayfanın sağında eğitim grubu isminin altında yazmaktadır.

Eğitim Ücreti: %10 KDV dahil 190 TL
Eğitime Giriş Linki: https://portal.ulusem.com/login/index.php
Eğitim Sınıfı: Tehlikeli
Eğitimin Süreci:  12 Saat
İşyerinin tehlike sınıfına göre;
  • Çok tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde yılda en az 1 defa, en az 16 saat
  • Tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde iki yılda en az 1 defa, en az 12 saat,
  • Az tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde üç yılda en az 1 defa, en az 8 saat olarak her çalışan için düzenlenir.
NOT:
  • Başvurduğunuz bu eğitim ULUSEM-ULUUZEM-İSG KOORDİNATÖRLÜĞÜ iş birliği ile yürütülmektedir. Eğitim kaydını tamamladığınızda ULUSEM sistemi üzerinden otomatik olarak gönderilen BAŞVURUNUZ ALINMIŞTIR başlıklı mailde EĞİTİM PORTALİNA GİRİŞ kısmı KULLANILACAKTIR.
  • Eğitim İle İlgili Bilgilendirme Mail Adresinize Gönderilecektir.
Kimler Katılabilir:
  • Her düzeydeki yönetici ve çalışanlar
  • Çok tehlikeli sektörde (Sağlık, Otomotiv Sanayi, vb.)  staj yapacak olan staj öğrencileri
 T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın “Yeni Koronavirüs (COVID-19) Salgınına Karşı İşyerlerinde Etkin Mücadele İçin Alınması Gerekli Tedbirler dokümanlarına göre ‘‘Çalışanlara verilecek olan iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri uzaktan eğitim şeklinde, işyeri
temizliği ve düzeni, hijyen ve psikososyal risk faktörleri konuları önceliklendirilerek verilmelidir. Eğitimlerde aile ve toplumsal yaşama ilişkin öneriler de yer almalıdır’’ denilmektedir.
15.05.2013 tarihli 28648 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik gereği, ‘’İşyerinde ilk defa verilecek temel eğitimler hariç çalışanlara tekrar verilecek temel eğitimler işveren tarafından işe ve işyerine özgü içeriğin hazırlanması ve gerekli uzaktan eğitim yönetim sisteminin sağlanması halinde uzaktan eğitim yöntemi kullanılarak verilebilir.’’
Bu kapsamlara göre; Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri en güncel yasal mevzuatlara uygun en anlaşılabilir şekilde yeni tekniklerle online eğitim paketleri hazırlanmıştır. Mevzuat gereği eğitim konu başlıkları dışında çalışanın yaptığı işe özgü, sağlık riskleri ve benzeri konuları da göz önünde bulundurmaktadır. Eğitim paketleri sektöre özel olarak düzenlenmektedir. Eğitim konularımız içeresinden sektöre özgü konuları seçebilirsiniz
  • Uluslararası standartlara, en güncel yasal mevzuata uygun,
  •  Eğitim paketlerimiz yeniden kullanılabilir, yönetilebilir ve izlenebilir,
  •  Kolay anlaşılabilir, etkileşimli konu içerikleri
  •  Kullanıcıların giriş ve çıkışları, sistemde geçirdikleri süreler kayıt altına alınır, izlenir ve raporlanır
  •  Mobile uyumlu sistem
  •  Ön test, son test
  •  Her konunun içinde değerlendirme soruları mevcut
  • Eğitim internet üzerinden asenkron olarak gerçekleşmektedir.
  • Katılımcılar eğitim süreleri boyunca istedikleri zaman eğitim portalından eğitime giriş yapabilir.
  • Eğitimlere katılım zorunludur.

• Eğitim sonunda yapılacak olan sınavlarda 70 puan ve üzerinde alan katılımcılara sertifika düzenlenmektedir.

• Eğitim süresi tamamlandıktan sonra kurumumuza ait kontroller sonrası sertifikalar düzenlenecek ve e devlete işlenecektir. E devletten sertifikanızı görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz.
  • Katılımcılar her türlü soru ve sorunlarını usem@uludag.edu.tr veya uzem@uludag.edu.tr adreslerine yazabilirler.
  • Eğitime başvuru ve eğitim ücreti ödemesi internet üzerinden gerçekleştirilmektedir. Katılımcıların banka kredi kartı ödemelerinde taksitlendirme yapılamamaktadır.

₺190,00
Başvuru Yap