MENTAL ARİTMETİK EĞİTMENLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI

MENTAL ARİTMETİK EĞİTMENLİĞİ
SERTİFİKA PROGRAMI

Üniversite Onaylı Sertifika Uzaktan Eğitim
Kredi Kartına Taksit İmkanı !

MENTAL ARİTMETİK EĞİTMENLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI

Eğitime Son Başvuru Tarihi :30 NİSAN 2018   Saat 23:59

Eğitim Tarihleri : 1 MAYIS 2018 – 1 HAZİRAN 2018 (30 gün)

Eğitim Türü: Uzaktan Eğitim ile internet üzerinden video ders

Sınav Tarihi: Sınav Tarihi Eğitimin Görüleceği Uzaktan Eğitim Sistemi Üzerinden Duyurulacaktır.

Belgelendirme: Sertifika, Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verilecektir.

Geleceğimizin emaneti çocuklarımızın zihinsel gelişimlerine destek olmak ve onları daha iyi yarınlara taşıyabilmek için siz de Mental Aritmetik Eğitmeni olabilirsiniz. AkademiDuru sizlere çok kapsamlı ve profesyonelce hazırlanmış detaylı bir Mental Aritmetik Eğitmenlik Sertifika Programı sunmaktadır. Eğitim sonunda sizlere çok kapsamlı dokümantasyon veriyoruz. Aldığınız eğitim ve verilen materyaller ve bilgisayar programları sayesinde çok rahatlıkla çocuklarınıza ve öğrencilere bu eğitimi uygulayabilir duruma geliyorsunuz.

Mesleğin yeterliliklerini kazanan bireyler;

• Devlet ve Özel Okullarda,
  • Eğitim ve Danışmanlık Merkezlerinde,
  • Okul öncesi eğitim merkezleri ve kreşlerde,
  • Etüd Merkezlerinde,
  • Halk Eğitim Merkezlerinde gerekli yeterlilikleri sağlayarak çalışabilirler.

Eğitim, internet ortamında uzaktan eğitim yöntemiyle verilmektedir. Eğitim süresi 30 gündür. Eğitime ait videolar ve dokümanlar uzaktan eğitim sistemine yüklenmiş olup, katılımcılar eğitim süresi içerisinde diledikleri gün ve saatlerde sisteme giriş yaparak eğitimlerini tamamlayabilirler.

• Özel ders veren öğretmenler,
  • Yeni mezun öğretmenler,
  • Eğitim sektöründe çalışmak isteyenler,
  • Mental Aritmetik eğitmenliği yapmak isteyenler,
  • Çocuklara matematiği sevdirmek isteyen herkes katılabilir.

• Kursiyerin, sertifikaya hak kazanabilmesi için eğitim sonunda yapılacak sınavdan en az 50 puan alması gerekir.
  • Sertifika sınavı yine internet ortamında uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılır.
  • Sınavda başarısız olan kursiyerlere ücretsiz sınav hakkı verilmektedir.
  • Kursiyer sınavını 30 gün içerisinde vermelidir.
  • Sınav dönemi bittikten sonra kursiyerin sertifikası hazırlanır ve başvuru esnasında belirttiği adrese bir ay içerisinde kargo ile gönderilir.
  • Gönderilecek sertifika bir katılım belgesi değil, üniversite onaylı eğitim başarı sertifikasıdır.

Eğitim Satınalma ve Eğitime Başlama Süreci

Kursiyer başvuru ve ödemesini yaptıktan sonra "Başvurunuz Onaylanmıştır" başlıklı bir e-posta gönderilir. Eğitim tarihleri, kullanıcı adı ve şifre ise kursiyerin cep telefonuna SMS mesajı ile eğitimin başladığı gün gönderilir. Kursiyer uzaktan eğitim sistemi üzerinden eğitimini tamamlar ve sertifika sınavına girer. Ardından, sertifikası adresine kargo ile gönderilir. (Sertifikanın yanısıra içerik belgesi ve not döküm belgesiyle birlikte toplamda üç belge gönderilir.)

Eğitim Sırasında Verilenler

• Abaküs Öğreniyorum Eğitmen kitabı (internetten pdf olarak),
  • Eğitim boyunca kullanılan Flash Anzan programları,
  • Eğitimlerde kullanılan Flash Cards,