Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı

Hafta sonu (4 gün)

09:30-12:30 ve 13:30-17:30 (28 Saat)

Bu sertifika programı, gayrimenkul projelerindeki ihtiyaçları doğru tespit ederek, uygun maliyetle kaliteli hizmeti sunumunu sağlayacak, gelir – gider dengesini yönetecek ve güçlü iletişim ile yapılan çalışmaları etkili anlatabilecek profesyonel konut sitesi yöneticileri yetiştirmek üzere hazırlanmıştır.

PROFESYONEL KONUT SİTESİ YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI (28 SAAT)

PROGRAM SÜRESİ:

EĞİTİM TARİHİ : 02-03 KASIM 2019 - 09-10 KASIM 2019

28 saat 4 gün 09:30-12:30 ve 13:30- 17:30

İki hafta sonu Cumartesi-Pazar

Çağımızın kaçınılmaz sosyo-ekonomik yapısı, ülkemizde Konut Siteleri sürecini başlatmıştır. Makro seviyede Kentsel Dönüşüm planları yapılmakta, projelendirilip uygulamakta, insanımızın daha güvenli, daha temiz, daha bakımlı, kendisini daha özel hissedeceği yaşam ve iş alanları oluşturulmaktadır. İnşaatlar, coğrafi (iklimsel) şartlara, firmanın mali yapısı ve profesyonelliğine göre 18-36 ay arasında tamamlanmakta ve sakinlerin oturumuna sunulmaktadır. Bu oturum alanları bazen birkaç daireden bazen yüzlerce hatta binlerce daireden oluşmaktadır. Böylece bu yaşam alanları, ortak ihtiyaçlar ve giderler o kadar genişlemiştir ki özellikle hizmetler boyutuyla küçük bir kent, mali boyutuyla orta halli birçok ticari işletmenin karını aşacak boyutlara gelmiştir.

Bu haliyle siteler detaylı mali, hukuki, idari, sosyal boyutlu resmi - idari işlem ve hizmetlere ihtiyaç duymuş, Kat Mülkiyet Kanunu (KMK) ‘nun ilgili maddeleri gereğince seçilen Yönetici/Yönetim Kurulu asıl işleri ile ilgilendiğinden, yöneticiler, Sitenin Yönetimini bu konuda tecrübe ve eğitimi olmayan genelde emekli kişiler aracılığı ile yürütme yolunu seçmişlerdir.

Boyutu itibariyle büyük sitelerde, bu yönetim zafiyetinden dolayı kültür ve yaşam tarzı farkından kaynaklanan çeşitli sürtüşmeler olmakta, konu kısa sürede şiddetin de içinde bulunduğu adli boyuta taşınmaktadır. Konut ve İş Siteleri idari olarak, mali-hukuki-idari-sosyal boyutu dolayısı ile detaylandırılmış kanun/ mevzuata hakim profesyonellere, Site Yönetimlerinin işveren vekil ve işçilerine ihtiyaç duymaktadır.

EĞİTİM YAKLAŞIMI

KİMLER KATILMALI

Site/Apartman/Bina yönetici ve Yönetim Kurulu üyeleri, Denetici ve Denetim Kurulu üyeleri, Site Müdürleri, adayları ve diğer site çalışanları, İnşaat firmaları ve çalışanları, Emlak sektörü çalışanları.

EĞİTİM KONULARI VE İÇERİĞİ:

GENEL SİTE YÖNETİMİ

PROGRAM YERİ:

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü Nilüfer/BURSA

PROGRAM ÜCRETİ:   % 8 KDV dahil 1.250 TL

Eğitim ücreti kurs kesin kayıt esnasında aşağıdaki İban no ya yatırılır  veya http://ulusemaip.exert.com.tr/HizliBasvuru/6214/PROFESYONEL-KONUT-SITESI-YONETIMI-SERTIFIKA-PROGRAMI  adresinden online kredi kart ile ödeme yapılabilir.

TÜRKİYE HALK BANKASI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ŞUBESİ

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ HESABI

IBAN: TR04 0001 2001 3290 0006 0001 07

SINIF ÖZELLİKLERİ:

Her grup minimum 15/maksimum 30 kişi ile açılır. (Başvuranlar için on kayıt niteliğinde kabul edilir, minimum 15 kişi olması halinde merkezimiz tarafından bilgilendirilirsiniz. Bu anlamda size ulaşabileceğimiz iletişim bilgileri önem arz etmektedir.

Toplu talep olması halinde, Kurumlara ve gruplara istenilen yerde ve karşılıklı belirlenecek zamanlarda eğitim planlanır ve gerçekleştirilir.