4,6 (119 oylama)

Öfke Yönetimi Eğitimi Modülü
eğitimimize göz atabilirsiniz.

Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi (Senkron)

Bu sertifika programı, gayrimenkul projelerindeki ihtiyaçları doğru tespit ederek, uygun maliyetle kaliteli hizmeti sunumunu sağlayacak, gelir – gider dengesini yönetecek ve güçlü iletişim ile yapılan çalışmaları etkili anlatabilecek profesyonel konut sitesi yöneticileri yetiştirmek üzere hazırlanmıştır.

EĞİTİM YÖNTEMİ : UZAKTAN CANLI EŞZAMANLI(SENKRON) EĞİTİM
PROGRAM SÜRESİ: 28 Saat
Eğitim Ücreti : %1 KDV Dahil 750 TL
EĞİTİM TARİHLERİ
13-14 MART 2021 SAAT:13:00-18:00 ARASI
20-21 MART 2021 SAAT:13:00-18:00 ARASI
27-28 MART 2021 SAAT:13:00-17:00 ARASI

Çağımızın kaçınılmaz sosyo-ekonomik yapısı, ülkemizde Konut Siteleri sürecini başlatmıştır. Makro seviyede Kentsel Dönüşüm planları yapılmakta, projelendirilip uygulamakta, insanımızın daha güvenli, daha temiz, daha bakımlı, kendisini daha özel hissedeceği yaşam ve iş alanları oluşturulmaktadır. İnşaatlar, coğrafi (iklimsel) şartlara, firmanın mali yapısı ve profesyonelliğine göre 18-36 ay arasında tamamlanmakta ve sakinlerin oturumuna sunulmaktadır. Bu oturum alanları bazen birkaç daireden bazen yüzlerce hatta binlerce daireden oluşmaktadır. Böylece bu yaşam alanları, ortak ihtiyaçlar ve giderler o kadar genişlemiştir ki özellikle hizmetler boyutuyla küçük bir kent, mali boyutuyla orta halli birçok ticari işletmenin karını aşacak boyutlara gelmiştir.

Bu haliyle siteler detaylı mali, hukuki, idari, sosyal boyutlu resmi - idari işlem ve hizmetlere ihtiyaç duymuş, Kat Mülkiyet Kanunu (KMK) ‘nun ilgili maddeleri gereğince seçilen Yönetici/Yönetim Kurulu asıl işleri ile ilgilendiğinden, yöneticiler, Sitenin Yönetimini bu konuda tecrübe ve eğitimi olmayan genelde emekli kişiler aracılığı ile yürütme yolunu seçmişlerdir.

Boyutu itibariyle büyük sitelerde, bu yönetim zafiyetinden dolayı kültür ve yaşam tarzı farkından kaynaklanan çeşitli sürtüşmeler olmakta, konu kısa sürede şiddetin de içinde bulunduğu adli boyuta taşınmaktadır. Konut ve İş Siteleri idari olarak, mali-hukuki-idari-sosyal boyutu dolayısı ile detaylandırılmış kanun/ mevzuata hakim profesyonellere, Site Yönetimlerinin işveren vekil ve işçilerine ihtiyaç duymaktadır.

EĞİTİM YAKLAŞIMI

KİMLER KATILMALI

Site/Apartman/Bina yönetici ve Yönetim Kurulu üyeleri, Denetici ve Denetim Kurulu üyeleri, Site Müdürleri, adayları ve diğer site çalışanları, İnşaat firmaları ve çalışanları, Emlak sektörü çalışanları.

EĞİTİM KONULARI VE İÇERİĞİ:

GENEL SİTE YÖNETİMİ

•Gece Hizmetleri Yönetimi/Raporlama

•Sakinlerle İlişkiler Masası Uygulamaları

EĞİTİM İÇİN
  • Eğitim internet üzerinden eşzamanlı olarak canlı yayınlanacaktır.
  • Eğitime katılabilmeniz için bulunduğunuz ortamda internet erişiminin ve uygun internet paketinizin olması gerekmektedir.
  • 1 ders süresi 25 dakikadır. 25 dk 1 eğitim saati kabul edilmektedir.
  • Eğitim sisteminin kullanılabilmesi için,kamera ve mikrofon donanımları tanıtılmış, internete bağlanabilen bir cihaza(akıllı telefon, tablet ve tercihen bilgisayar)ihtiyaç duyulmaktadır.
  • Katılımcılar belirtilecek ders saatlerinde eğitimi veren öğretim elemanımız ile birlikte sisteme kamera ve mikrofonları açık olacak şekilde giriş yapacaklardır.
  • Eğitim başlamadan önce katılımcıların maillerine kullanıcı adı ve şifreleri gönderilecektir.

• Toplam eğitim süresinin %80 ve üzeri katılımlara sertifika düzenlenir. %79 ve altı katılımlara ise herhangi bir belge düzenlenmeyecektir.
  • Eğitimler tamamlandıktan sonra katılımcılara sistem 2 gün daha açık tutulacaktır. İkinci günün sonu saat 23:00 itibariyle sistem tamamen kapatılacaktır.
  • Eğitim ve tekrar süresi tamamlandıktan sonra kurumumuza ait kontroller sonrası sertifikalar düzenlenecek ve PTT Kargo ile kayıt anında girdiğiniz adreslerinize gönderilecektir. Adres ve iletişim bilgileriniz güncel olmalıdır.
  • Eğitim süresi boyunca yardımcı olabilmemiz için sadece yönetici mesaj gönderir şeklinde whatsapp grubu oluşturulacak ve ders süresi boyunca her türlü destek bilgileri yönetici tarafından paylaşılacaktır. Katılımcılar her türlü soru ve sorunlarını usem@uludag.edu.tr adresimize yazabilirler. Mail eğitim süresince anlık takip edilecektir.
PROGRAM YERİ:
Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü Nilüfer/BURSA
PROGRAM ÜCRETİ:   % 1 KDV dahil 750 TL
Eğitim ücreti kurs kesin kayıt esnasında aşağıdaki İban no ya yatırılır  veya http://ulusemaip.exert.com.tr/HizliBasvuru/6214/PROFESYONEL-KONUT-SITESI-YONETIMI-SERTIFIKA-PROGRAMI  adresinden online kredi kart ile ödeme yapılabilir.
SINIF ÖZELLİKLERİ:
Her grup minimum 15/maksimum 30 kişi ile açılır. (Başvuranlar için on kayıt niteliğinde kabul edilir, minimum 15 kişi olması halinde merkezimiz tarafından bilgilendirilirsiniz. Bu anlamda size ulaşabileceğimiz iletişim bilgileri önem arz etmektedir.
Toplu talep olması halinde, Kurumlara ve gruplara istenilen yerde ve karşılıklı belirlenecek zamanlarda eğitim planlanır ve gerçekleştirilir.

TÜRKİYE HALK BANKASI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ŞUBESİ
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ HESABI