₺2500,00

Pratisyen Hekimlere Yönelik Simülasyon Temelli Acil Yaklaşımlar Eğitimi eğitimimize göz atabilirsiniz.

Eğitimin Amacı

Ortopedi ve Travmatoloji alanında lisansüstü eğitim alan hekimlerin artroskopi becerilerini ileri düzey simülatör eşliğinde arttırmak amacıyla düzenlenmektedir.

Bursa Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ULUSEM) ve Bursa Uludağ Üniversitesi İyi Hekimlik Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi (USİM) işbirliği ile düzenlenen "Diz ve Omuz Eklemlerinde Tanısal ve Girişimsel Artroskopi Simülasyon Eğitimi" temel atroskopik becerilerin artroskopi simülatörü üzerinde uygulandığı ortopedi asistanları ve artroskopi deneyimi olmayan ya da yetersiz olan uzmanlara yönelik katılımın ücretli olduğu bir atölye programıdır. Bu kurs 09 Mart 2024 tarihinde Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü USİM ünitesinde düzenlenecektir. Kurs; bir günlük 6 katılımcı ile sınırlıdır. Kursta temel bilgileri içeren teorik eğitimler sonrası her kursiyerin yeterli süre ayırarak simülatör ve eğitsel maketler üzerinde çalışmasıyla sonlanmaktadır. Kurs ücretli olup, kayıt ücreti 2.500+KDV TL'dir.

Eğitime Kimler Katılabilir?

Kurumsal başvuruya açıktır. Bireysel başvuru kabul edilmeyecektir.

Ortopedi ve Travmatoloji uzmanlık öğrencileri ve uzmanları

Eğitmenler

Prof. Dr. Teoman Atıcı

Doç. Dr. Cenk Ermutlu

Eğitim Saati Toplam : 4

Eğitim Tarihi: -

Eğitim Kontenjanı : 6

Diz artroskopisi teorik anlatım

Simülatör cihazı ile diz artroskopisi pratik eğitimi

Omuz artroskopisi teorik anlatım

Simülatör cihazı ile omuz artroskopisi pratik eğitimi

Eğitim Yeri: Bursa Uludağ Üniversitesi İyi Hekimlik Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi (USİM)

Not: Eğitimler teorik ve uygulamalı olmak üzere yüz yüze yapılacaktır.  Eğitime devam zorunludur.

• Eğitim sonunda Bursa Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama Araştırma Merkezi sertifikası verilir. Sertifikalarımız E-Devlette sorgulanabilmektedir. Sertifika eğitime %100 katılım sağlayan adaylara düzenlenir.
  • Eğitime başvuru ve eğitim ücreti ödemesi internet üzerinden gerçekleştirilmektedir. Katılımcıların banka kredi kartı ödemelerinde taksitlendirme yapılamamaktadır.

₺2500,00