Pratisyen Hekimlere Yönelik Simülasyon Temelli Acil Yaklaşımlar Eğitimi

Son Güncelleme Tarihi: 03/2024

Pratisyen Hekimlere Yönelik Simülasyon Temelli Yaklaşım Eğitimi eğitimimize göz atabilirsiniz.

Pratisyen Hekimlere Yönelik Simülasyon Temelli Acil Yaklaşımlar Eğitimi

Eğitimin Amacı

Acil servislerde görev yapan pratisyen hekimlerin prosedürel/teknik ve bilişsel yetkinliklerinin basit ve ileri düzey simülatörler kullanılarak geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Bursa Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ULUSEM) ve Bursa Uludağ Üniversitesi İyi Hekimlik Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi (USİM) işbirliği ile düzenlenen "Pratisyen Hekimlere Yönelik Simülasyon Temelli Acil Yaklaşım Eğitimi" acil servislerde görev yapan pratisyen hekimlerin prosedürel/teknik ve bilişsel yetkinliklerinin basit ve ileri düzey simülatörler kullanılarak geliştirilmesi amaçlanan ve katılımın ücretli olduğu bir atölye programıdır. Bu kurs 27 Nisan 2024 tarihinde Osmaniye BOZO DAYI RESTORAN düzenlenecektir. Kurs bir günlük, 20 katılımcı ile sınırlıdır. Kursta temel bilgileri içeren teorik eğitimler sonrası her kursiyerin yeterli süre ayırarak simülatör ve eğitsel maketler üzerinde çalışmasıyla sonlanmaktadır. Kursa katılım Ücretsizdir.

Eğitime Kimler Katılabilir?

Kurumsal başvuruya açıktır. Bireysel başvuru kabul edilmeyecektir.

Acil serviste görev yapan pratisyen hekimler

Eğitmenler

Öğr.Gör.Dr. Mevlüt Okan Aydın

Eğitim Saati Toplam: 1 gün / 8 saat

Eğitim Tarihi: 27/04/2024

Eğitim Kontenjanı: 20

Eğitim Programı

09.00-09.45: Tanışma, Beklentilerin Alınması

10.00-11.00: 1.Simülasyon Vakasının Çözümü ( Baş Ağrısı-Bilinç Bulanıklığına Yaklaşım)

11.00-11.15: Ara

11.15-12.15: 2.Simülasyon Vakasının Çözümü ( Göğüs Ağrısına Yaklaşım)

12.15-13.00: Öğle Arası

13.00-14.00: 3. Simülasyon Vakasının Çözümü ( Karın Ağrısına Yaklaşım)

14.00-14.30: Geri Bildirimlerin alınması

Eğitim Yeri:27 Nisan 2024 tarihinde Osmaniye BOZO DAYI RESTORAN

Not: Eğitimler teorik ve uygulamalı olmak üzere yüz yüze yapılacaktır.  Eğitime devam zorunludur.

• Eğitime başvuru ve eğitim ücreti ödemesi internet üzerinden gerçekleştirilmektedir. Katılımcıların banka kredi kartı ödemelerinde taksitlendirme yapılamamaktadır.