Nasıl Güçlü ve Tutarlı Bir Marka Olunur? Temel Markalama Kuralları (Senkron)

İnsan Kaynakları Yönetiminde Dijitalleşme Eğitimi eğitimimize göz atabilirsiniz.

Nasıl Güçlü ve Tutarlı Bir Marka Olunur? Temel Markalama Kuralları (Senkron)

İşletmelerin yöneticilerine ve yönetici adayı tüm çalışanlarına örnek olay, atölye çalışması vb. etkinlikler ile “güçlü ve tutarlı bir marka olmak için uygulanması gereken temel markalama kurallarını” uygulamalı olarak göstermektir.
Eğitime Kimler Katılabilir:
  • İşletmelerin yöneticileri
  • Yönetici adayları
Eğitim Ücreti: %10 KDV dahil 6000 TL
  • Toplu Talep Olması Halinde İstenilen Yerde ve İstenilen Zamanda Eğitim planlanır ve gerçekleştirilir.
  • Kurumsal Çözümler için fiyatlar karşılıklı görüşme sonucu belirlenir.
Eğitim Tarihleri: Ön kayıt alınır, talep durumuna göre tarihlendirilir ve bilgi verilir.
Eğitim Süresi: 18 Saat
Eğitim Yöntemi: Online Eğitim
Katılımcı sayısı: Minimum 20 / Maksimum 30 Kişi ile açılır
1.Günümüzde Markalamanın Tanımı
2.Günümüzde Markalamanın Önemi
  • Güçlü Marka Ne Demektir?
  • Tutarlı Marka Ne Demektir?
3.Dünya Markalar Sıralaması
4.Türkiye Markalar Sıralaması
5.Markalamada Temel Kurallar
  • Marka İsmi Nasıl Konulur?
  • Yeni Ürüne Nasıl Marka İsmi Verilir?
  • Marka Logosu Nasıl Oluşturulmalıdır?
  • Marka Renklerine ve Fontlara Nasıl Karar Verilir?
  • Renklerin Anlamları
  • Fontların Anlamları
  • Marka Sloganı Nasıl Üretilir?
  • Marka Hikâyesi Nasıl Oluşturulur?
  • Marka Konumlandırma Nasıl Yapılır?
  • Başarılı ve Başarısız Örnekler
  • Marka Değeri Nedir? Nasıl Oluşturulur?
  • Marka Değeri Nasıl Ölçülür?
  • Katılımcılara A.Ş.K. Testinin Uygulanması

• Eğitime başvuru ve eğitim ücreti ödemesi internet üzerinden gerçekleştirilmektedir. Katılımcıların banka kredi kartı ödemelerinde taksitlendirme yapılamamaktadır.