HACCP Temel Eğitimi

4,4 (43 oylama)
 Son Güncelleme Tarihi: 02/2025
 Türkçe

İskele Kurulum Elemanı Gelişim Programı eğitimimize göz atabilirsiniz.

Eğitim Mesleki Gelişim amaçlı olup, alınan belge MYK yetki belgesi zorunlu olan eğitimlerde MYK yetki belgesi yerine geçmez.

 

Eğitim Amacı

Bu eğitimin amacı katılımcılara gıda güvenliği yönetim sistemleri temelini oluşturan HACCP prensipleri ve ilkeleri hakkında bilgi sağlamaktır.

Eğitim Hedefleri

Bu eğitimin  sonunda katılımcılar Gıda güvenliği ve HACCP ilkeleri hakkında genel bilgi sahibi olarak çalıştıkları veya sahibi oldukları firmalarda gıda güvenliği yönetim sistemleri temeli olan HACCP prensip ve planlarının kurulum ve yönetim işlevselliğine kavuşacak. Sistemsel yaklaşıma sahip olacaklardır.  

Eğitim İçeriği

. Gıda güvenliği ve HACCP ilkeleri hakkında genel bilgi
. HACCP planının 7 prensibi
. Tehlike Analizi
. Kritik Kontrol Noktası/Kritik Limitler
. Gözleme Sistemi/Düzeltici Faaliyetler
. Doğrulama Prosedürleri
. Dökümantasyon Prosedürü

Hedef Kitlesi

.Gıda Mühendisleri, Veteriner Hekimler, Kimya Mühendisleri, Ziraat Mühendisleri, Biyologlar, Kimyagerler ve bu ilgili bölüm öğrencileri.
. Gıda bilimi, teknolojisi ve mikrobiyolojisi öğrencileri
. Gıda güvenliği, üretimi ve satışı konusunda kariyer hedefi olan ve bilgi sahibi olmak isteyen herkes.

Eğitmen

Prof. Dr. Mustafa Tayar

Eğitim Süresi

1 gün / 4 Saat

 

 

Eğitim kurumsal işbirliğine (kurum/şirket tüzel kişiliğine paket) açık olup, bireysel başvurular kabul edilmemektedir. Kurumsal katılımcı profili ve ihtiyaçlarınıza göre eğitim içeriği yeniden planlanabilmektedir. Karşılıklı görüşmeler neticesinde eğitimin kapsam ve eğitimin yöntemi(Yüz-Yüze, Çevrimiçi) belirlenip ilgili süreçler tamamlanmaktadır. Mutabakat sağlanması durumunda kurumunuzun katılımcıları ile öğretim elemanlarımızın uygun gün ve saatleri, eğitimin yapılacağı yer belirlenmektedir.

 

 

Yorumlar

Sitemizi kullanarak çerezlere (cookie) izin vermektesiniz. Detaylı bilgi için Çerez Politikamız'ı inceleyebilirsiniz. TAMAM