Organik Gıdalar Eğitim Programı, organik tarım yöntemleri, organik ürünlerin üretimi ve sağlık üzerindeki faydalarını detaylı bir şekilde öğreten bir eğitim sunmaktadır. Katılımcılar, organik gıda sektöründe uzmanlaşabilir.
Eğitim Mesleki Gelişim amaçlı olup MYO tarafından verilmektedir, alınan belge MYK yetki belgesi zorunlu olan eğitimlerde MYK yetki belgesi yerine geçmez.
-
Organik Tarımın Temelleri:
-
Organik Ürünlerin Üretimi:
-
Organik gıda üretiminde kullanılan yöntemler
-
Tarımsal üretimde organik pestisitler ve gübreler
-
Çiftlikten sofraya organik gıda üretim süreci
-
Sertifikasyon ve Denetim:
-
Organik sertifikasyon süreçleri ve kuruluşlar
-
Denetim ve izlenebilirlik
-
Organik ürünlerin pazara sunulmasında yasal gereklilikler
-
Organik Gıda Pazarlaması:
-
Organik gıda pazarlama stratejileri
-
Organik ürünlerin hedef pazarları
-
Tüketici güveni ve bilinçli tüketim
-
Sağlık Üzerindeki Faydalar:
Eğitim kurumsal işbirliğine (kurum/şirket tüzel kişiliğine paket) açık olup, bireysel başvurular kabul edilmemektedir. Kurumsal katılımcı profili ve ihtiyaçlarınıza göre eğitim içeriği yeniden planlanabilmektedir. Karşılıklı görüşmeler neticesinde eğitimin kapsam ve eğitimin yöntemi(Yüz-Yüze, Çevrimiçi) belirlenip ilgili süreçler tamamlanmaktadır. Mutabakat sağlanması durumunda kurumunuzun katılımcıları ile öğretim elemanlarımızın uygun gün ve saatleri, eğitimin yapılacağı yer belirlenmektedir.