Mutfakta Kalite Yönetimi Eğitim Programı

4,5 (86 oylama)
 Son Güncelleme Tarihi: 04/2025
 Türkçe

Karbon Ayak İzi Eğitim Programı eğitimimize göz atabilirsiniz.

Mutfakta Kalite Yönetimi Eğitimi, mutfak operasyonlarının düzenli ve kaliteli bir şekilde yönetilmesi için gerekli olan en iyi uygulamaları öğretir. Katılımcılar, hijyen, gıda güvenliği ve kalite kontrolü konularında bilgi sahibi olurlar.

 

Eğitim Mesleki Gelişim amaçlı olup, alınan belge MYK yetki belgesi zorunlu olan eğitimlerde MYK yetki belgesi yerine geçmez.

 

  • Kalite Yönetimi Temelleri

    • Kalite nedir ve neden önemlidir?

    • Kalite yönetim sistemleri ve mutfak operasyonlarına etkisi

  • Mutfak Hijyeni ve Temizlik Standartları

    • Hijyen kuralları ve uygulamaları

    • Temizlik prosedürlerinin doğru yönetimi

  • Gıda Güvenliği Yönetimi

    • Gıda güvenliği ve risk analizi

    • HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) uygulamaları

  • Verimlilik ve İş Sürekliliği

    • Mutfakta verimliliği artırma teknikleri

    • İş sürekliliği planlaması ve kriz yönetimi

  • Kalite Kontrol Teknikleri

    • Gıda ürünleri için kalite kontrol kriterleri

    • Mutfak içi kalite kontrol süreçlerinin oluşturulması

  • Ekip Yönetimi ve Eğitim

    • Mutfak ekibiyle etkili iletişim

    • Kalite yönetimi konusunda ekip eğitimi

 

(MY)

Eğitim kurumsal işbirliğine (kurum/şirket tüzel kişiliğine paket) açık olup, bireysel başvurular kabul edilmemektedir. Kurumsal katılımcı profili ve ihtiyaçlarınıza göre eğitim içeriği yeniden planlanabilmektedir. Karşılıklı görüşmeler neticesinde eğitimin kapsam ve eğitimin yöntemi(Yüz-Yüze, Çevrimiçi) belirlenip ilgili süreçler tamamlanmaktadır. Mutabakat sağlanması durumunda kurumunuzun katılımcıları ile öğretim elemanlarımızın uygun gün ve saatleri, eğitimin yapılacağı yer belirlenmektedir.

 

Yorumlar

Sitemizi kullanarak çerezlere (cookie) izin vermektesiniz. Detaylı bilgi için Çerez Politikamız'ı inceleyebilirsiniz. TAMAM