Mutfakta Kalite Yönetimi Eğitimi, mutfak operasyonlarının düzenli ve kaliteli bir şekilde yönetilmesi için gerekli olan en iyi uygulamaları öğretir. Katılımcılar, hijyen, gıda güvenliği ve kalite kontrolü konularında bilgi sahibi olurlar.
Eğitim Mesleki Gelişim amaçlı olup, alınan belge MYK yetki belgesi zorunlu olan eğitimlerde MYK yetki belgesi yerine geçmez.
-
Kalite Yönetimi Temelleri
-
Mutfak Hijyeni ve Temizlik Standartları
-
Gıda Güvenliği Yönetimi
-
Verimlilik ve İş Sürekliliği
-
Kalite Kontrol Teknikleri
-
Ekip Yönetimi ve Eğitim
(MY)
Eğitim kurumsal işbirliğine (kurum/şirket tüzel kişiliğine paket) açık olup, bireysel başvurular kabul edilmemektedir. Kurumsal katılımcı profili ve ihtiyaçlarınıza göre eğitim içeriği yeniden planlanabilmektedir. Karşılıklı görüşmeler neticesinde eğitimin kapsam ve eğitimin yöntemi(Yüz-Yüze, Çevrimiçi) belirlenip ilgili süreçler tamamlanmaktadır. Mutabakat sağlanması durumunda kurumunuzun katılımcıları ile öğretim elemanlarımızın uygun gün ve saatleri, eğitimin yapılacağı yer belirlenmektedir.