Mutfak Hizmetleri Yönetimi Eğitimi, mutfak operasyonlarını düzenli ve verimli bir şekilde yönetmek, personel eğitimi sağlamak ve kaliteli hizmet sunmak için gerekli yönetim becerilerini geliştirir.
Eğitim Mesleki Gelişim amaçlı olup, alınan belge MYK yetki belgesi zorunlu olan eğitimlerde MYK yetki belgesi yerine geçmez.
-
Mutfak Hizmetleri Yönetimi Temelleri
-
Personel Yönetimi ve Eğitim
-
Hizmet Kalitesi ve Müşteri Memnuniyeti
-
Hizmet Verimliliği ve Zaman Yönetimi
-
Mutfak Hijyen ve Güvenlik Standartları
-
Bütçe ve Maliyet Yönetimi
(MY)
Eğitim kurumsal işbirliğine (kurum/şirket tüzel kişiliğine paket) açık olup, bireysel başvurular kabul edilmemektedir. Kurumsal katılımcı profili ve ihtiyaçlarınıza göre eğitim içeriği yeniden planlanabilmektedir. Karşılıklı görüşmeler neticesinde eğitimin kapsam ve eğitimin yöntemi(Yüz-Yüze, Çevrimiçi) belirlenip ilgili süreçler tamamlanmaktadır. Mutabakat sağlanması durumunda kurumunuzun katılımcıları ile öğretim elemanlarımızın uygun gün ve saatleri, eğitimin yapılacağı yer belirlenmektedir.