Mutfak Hizmetleri Yönetimi Eğitim Programı

4,5 (98 oylama)
 Son Güncelleme Tarihi: 04/2025
 Türkçe

Bankacılık ve Finans Eğitim Programı eğitimimize göz atabilirsiniz.

Mutfak Hizmetleri Yönetimi Eğitimi, mutfak operasyonlarını düzenli ve verimli bir şekilde yönetmek, personel eğitimi sağlamak ve kaliteli hizmet sunmak için gerekli yönetim becerilerini geliştirir.

 

Eğitim Mesleki Gelişim amaçlı olup, alınan belge MYK yetki belgesi zorunlu olan eğitimlerde MYK yetki belgesi yerine geçmez.

 

  • Mutfak Hizmetleri Yönetimi Temelleri

    • Mutfak hizmetlerinin organizasyonu

    • Mutfak hizmetlerinde liderlik ve yönetim

  • Personel Yönetimi ve Eğitim

    • Etkili ekip yönetimi

    • Personel eğitimi ve gelişimi

  • Hizmet Kalitesi ve Müşteri Memnuniyeti

    • Hizmet kalitesinin artırılması

    • Müşteri memnuniyetinin sağlanması

  • Hizmet Verimliliği ve Zaman Yönetimi

    • Verimli hizmet sunumu

    • Zaman yönetimi ve süreç optimizasyonu

  • Mutfak Hijyen ve Güvenlik Standartları

    • Hijyen ve güvenlik uygulamaları

    • Yasal gereklilikler ve denetimler

  • Bütçe ve Maliyet Yönetimi

    • Mutfak bütçesinin oluşturulması

    • Maliyet kontrolü ve verimlilik

 

(MY)

Eğitim kurumsal işbirliğine (kurum/şirket tüzel kişiliğine paket) açık olup, bireysel başvurular kabul edilmemektedir. Kurumsal katılımcı profili ve ihtiyaçlarınıza göre eğitim içeriği yeniden planlanabilmektedir. Karşılıklı görüşmeler neticesinde eğitimin kapsam ve eğitimin yöntemi(Yüz-Yüze, Çevrimiçi) belirlenip ilgili süreçler tamamlanmaktadır. Mutabakat sağlanması durumunda kurumunuzun katılımcıları ile öğretim elemanlarımızın uygun gün ve saatleri, eğitimin yapılacağı yer belirlenmektedir.

Yorumlar

Sitemizi kullanarak çerezlere (cookie) izin vermektesiniz. Detaylı bilgi için Çerez Politikamız'ı inceleyebilirsiniz. TAMAM