Otelcilikte Host ve Hosteslik Eğitim Programı

4,3 (94 oylama)
 Son Güncelleme Tarihi: 04/2025
 Türkçe

Mekanize Kazı Operatörü Gelişim Programı eğitimimize göz atabilirsiniz.

Bu eğitim programı, otel misafirlerine en yüksek düzeyde hizmet sunan host ve hosteslerin profesyonel becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Katılımcılar, etkin misafir karşılama, nazik hizmet ve iletişim teknikleri öğrenir.

 

Eğitim Mesleki Gelişim amaçlı olup, alınan belge MYK yetki belgesi zorunlu olan eğitimlerde MYK yetki belgesi yerine geçmez.

 

  • Host ve Hostesliğe Giriş

    • Host ve hosteslik tanımı ve görevleri

    • Otelcilikteki rolü ve önemi

    • Profesyonel davranış ve tutum

  • Misafir Karşılama Teknikleri

    • İlk izlenim ve etkili karşılama

    • Misafir ihtiyaçlarını hızlıca tespit etme

    • Nazik ve kibar bir karşılama için temel ipuçları

  • İletişim Becerileri ve İkna Teknikleri

    • Etkili iletişim becerileri

    • Misafirlerle doğru ve nazik iletişim

    • Problem çözme ve misafir şikayetleri ile başa çıkma

  • Otel Hizmetlerine Yönelik Bilgi ve Yardımcı Olma

    • Otel hizmetleri hakkında bilgi verme

    • Misafirlere rehberlik ve yönlendirme

    • Misafir taleplerini etkili şekilde yerine getirme

  • Profesyonellik ve Davranış Kuralları

    • Giyim, duruş ve beden dili

    • Profesyonel davranış standartları

    • Etik ve misafir odaklı hizmet anlayışı

  • Zorlu Durumlarla Baş Etme

    • Stresli durumlarla başa çıkma

    • Kriz yönetimi ve acil durumlar

    • Misafir memnuniyetini sağlamak için stratejiler

 

(MY)

Eğitim kurumsal işbirliğine (kurum/şirket tüzel kişiliğine paket) açık olup, bireysel başvurular kabul edilmemektedir. Kurumsal katılımcı profili ve ihtiyaçlarınıza göre eğitim içeriği yeniden planlanabilmektedir. Karşılıklı görüşmeler neticesinde eğitimin kapsam ve eğitimin yöntemi(Yüz-Yüze, Çevrimiçi) belirlenip ilgili süreçler tamamlanmaktadır. Mutabakat sağlanması durumunda kurumunuzun katılımcıları ile öğretim elemanlarımızın uygun gün ve saatleri, eğitimin yapılacağı yer belirlenmektedir.

 

Yorumlar

Sitemizi kullanarak çerezlere (cookie) izin vermektesiniz. Detaylı bilgi için Çerez Politikamız'ı inceleyebilirsiniz. TAMAM