Uzlaştırma Temel Eğitimleri Adıyaman'da nerede yapılacak?

Bursa Uludağ Üniversitesi Adıyaman ili için Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Alternatif Çözümler Daire Başkanlığı tarafından Adıyaman'da temel uzlaştırma eğitimi yapmak üzere yetkilendirilmiştir.

Bursa Uludağ Üniversitesi Adıyaman ili için Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürülüğü Alternatif Çözümler Daire Başkanlığı tarafından Adıyaman'da temel uzlaştırma eğitimi yapmak üzere yetkilendilmiştir.

Eğitim Yeri: Alternatif Çözümler Daire başkanlığının duyurusundan sonra güncellenecektir.

Eğitime ön başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayarak ön başvuru yapabilirsiniz. Eğitim açıldığında ön başvuru yapan katılımcılara dönüş yapılacaktır.

Eğitim ön başvuru linki için tıklayınız.

15.06.2024 11:15