EĞİTİM YÖNTEMİ: UZAKTAN CANLI EŞZAMANLI(SENKRON) EĞİTİM
Programın Amacı
Bu eğitim ile birlikte, İKY ile ilgili genel bilgi ve beceri düzeyinin güncel İK yaklaşım ve uygulamaları, Dijitalleşme ile zenginleştirilmesi ve güncelleştirilmesi amaçlanmaktadır.
Programın Kazanımları
1. Dijitalleşmenin insan kaynakları yönetimine etkileri, avantajları ve dezavantajlarının neler olduğu,
2. İnsan kaynakları yönetiminde dijitalleşmeden nasıl yararlanıldığı açıklanacaktır.
3. Endüstri 4.0 ve İK 4.0 kavramları nedir? Endüstri 4.0 ve İK 4.0'ın tarihsel gelişimi, insan kaynakları yönetimi uygulamlarına etkilerin neler olduğu
4. İnsan kaynakların yönetiminde endüstri 4.0 gelişimlerinden yararlanma veya hazırlıklı olma
5. EYT ve mevzuat konuları neleri kapsamaktadır. İnsan kaynakları yönetimi açısından EYT ve mevzuat hakkında bilinmesi gerekenler, uygulamalar.
Programın İçeriği
Modül 1 İKY de dijitalleşme -6 Saat
Modül 2 Endüstri 4.0 ve İK 4.0 -12 Saat
Modül 3 EYT ve mevzuat -6 Saat
Program Detayları : Program detayları henüz kesinleşmemiştir. Kesinleştiğinde bilgiler güncellenecektir.
Eğitim Tarihi: 18 Temmuz 29 Temmuz (Salı, Perşembe, Cumartesi)
Eğitim Saati: 19:00-23:00
Eğitim Yeri: online link verilecek
Kimler Katılmalı?
Eğitim programına insan kaynakları yöneticileri ve personellerİ, kariyerini insan kaynakları alanında geliştirmek isteyenler, ilgil bölümlerde okuyan öğrenciler katılabilir.
Modüllerin İçeriği
Modül 1 - İKY de dijitalleşme
Süre: 6 Saat
Eğitimci:
İçerik: Bu modülde dijitalleşmenin insan kaynakları yönetimine etkileri, avantajları ve dezavantajları ele alınacakır. İnsan kaynakları yönetiminde dijitalleşmeden nasıl yararlanıldığı açıklanacaktır.
Modül 2 - Endüstri 4.0 ve İK 4.0
Süre: 12 Saat
Eğitimci:
İçerik: Bu modülde endüstri 4.0 ve İK 4.0 kavramları açıklanacaktır. Endüstri 4.0 ve İK 4.0'ın tarihsel gelişimi, insan kaynakları yönetimi uygulamlarına etkisi ele alınacaktır.
Modül 3 - EYT ve mevzuat
Süre: 6 Saat
Eğitimci:
İçerik: Bu modülde EYT ve mevzuat konuları ele alınacaktır. İnsan kaynakları yönetimi açısından EYT ve mevzuat hakkında bilinmesi gerekenler, uygulamaları üzerinde durulacaktır.
EĞİTİM İÇİN
- Eğitim internet üzerinden eşzamanlı olarak canlı yayınlanacaktır.
- Eğitime katılabilmeniz için bulunduğunuz ortamda internet erişiminin ve uygun internet paketinizin olması gerekmektedir.
- Eğitimle sürecinde herhangi bir ders notu paylaşılmamakta, video kaydı yapılmamakta eğitim bitiminde öğretim üyelerimiz ders notlarını pdf olarak paylaşmaktadır.
- Eğitim sisteminin kullanılabilmesi için, kamera ve mikrofon donanımları tanıtılmış, internete bağlanabilen bir cihaza (akıllı telefon, tablet ve tercihen bilgisayar) ihtiyaç duyulmaktadır.
- Katılımcılar belirtilecek ders saatlerinde eğitimi veren öğretim elemanımız ile sisteme kamera ve mikrofonları açık olacak şekilde giriş yapacaklardır.
- Eğitim başlamadan önce katılımcıların maillerine kullanıcı adı ve şifreleri gönderilecektir.
- Toplam eğitim süresinin %80 ve üzeri katılımlara sertifika düzenlenir. %79 ve altı katılımlara ise herhangi bir belge düzenlenmeyecektir.
- Eğitim süresi tamamlandıktan sonra kurumumuza ait kontroller sonrası sertifikalar düzenlenecek ve PTT Kargo ile kayıt anında girdiğiniz adreslerinize gönderilecektir. Adres ve iletişim bilgileriniz güncel olmalıdır.
- Katılımcılar her türlü soru ve sorunlarını usem@uludag.edu.tr adresimize yazabilirler. E-posta eğitim süresince anlık takip edilecektir.
Sertifika Süreci: Eğitim sonunda Bursa Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama Araştırma Merkezi sertifikası verilir. Sertifikalarımız E-Devlette sorgulanabilmektedir. Sertifika eğitime %80 ve üzeri katılımı sağlayan adaylara düzenlenir. %79 ve altı katılımlar için herhangi bir belge düzenlenmez.
Başvuru süreci: Eğitime başvuru ve eğitim ücreti internet ödemesi internet üzerinden gerçekleştirilmektedir. Katılımcıların banka kredi kartı (taksitlendirme yapılamamaktadır) veya EFT/banka havalesi seçenekleri bulunmaktadır. Havale/EFT ile ödeme yapan adayların ödeme dekontunu usem@uludag.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.
TÜRKİYE HALK BANKASI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ŞB.
BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ HESABI
IBAN NO: TR04 0001 2001 3290 0006 0001 07
Yorumlar