İşlevsel Besinler Eğitim Programı

4,5 (84 oylama)
 Son Güncelleme Tarihi: 04/2025
 Türkçe

Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi Eğitim Programı eğitimimize göz atabilirsiniz.

İşlevsel besinler eğitimi, gıda biliminin gelişen bir alanıdır. Bu eğitim, besinlerin vücuda olan yararları ve hastalıkları önleme konusundaki etkilerini keşfetmenizi sağlar.

 

Eğitim Mesleki Gelişim amaçlı olup, alınan belge MYK yetki belgesi zorunlu olan eğitimlerde MYK yetki belgesi yerine geçmez.

 

  • İşlevsel Besinlerin Temelleri

    • İşlevsel besinlerin tanımı ve tarihçesi

    • İşlevsel besinlerin sağlık üzerindeki etkileri

  • İşlevsel Besin Türleri

    • Probiyotikler ve prebiyotikler

    • Antioksidanlar ve omega-3 yağ asitleri

  • İşlevsel Besinlerin Vücutta Etkisi

    • Bağışıklık sistemi üzerine etkileri

    • Kardiyovasküler sağlık ve metabolizma

    • Sindirim sağlığı ve gastrointestinal sistem

  • İşlevsel Besinlerin Kanser ve Diğer Hastalıklar Üzerindeki Etkileri

    • Kanserle mücadelede işlevsel besinler

    • Diyabet ve obezite gibi metabolik hastalıkların önlenmesi

  • Günlük Diyette İşlevsel Besinlerin Kullanımı

    • Diyet planlaması ve işlevsel besinler

    • Sağlıklı beslenme için pratik ipuçları

  • Gelecekte İşlevsel Besinler

    • Yeni gelişen işlevsel besinler

    • Gelecekte işlevsel besinlerin rolü

 

(MY)

Eğitim kurumsal işbirliğine (kurum/şirket tüzel kişiliğine paket) açık olup, bireysel başvurular kabul edilmemektedir. Kurumsal katılımcı profili ve ihtiyaçlarınıza göre eğitim içeriği yeniden planlanabilmektedir. Karşılıklı görüşmeler neticesinde eğitimin kapsam ve eğitimin yöntemi(Yüz-Yüze, Çevrimiçi) belirlenip ilgili süreçler tamamlanmaktadır. Mutabakat sağlanması durumunda kurumunuzun katılımcıları ile öğretim elemanlarımızın uygun gün ve saatleri, eğitimin yapılacağı yer belirlenmektedir.

 

Yorumlar

Sitemizi kullanarak çerezlere (cookie) izin vermektesiniz. Detaylı bilgi için Çerez Politikamız'ı inceleyebilirsiniz. TAMAM