Gıda saklama teknikleri eğitimi, gıdaların taze ve sağlıklı kalmasını sağlamak için bilimsel yöntemler ve pratik saklama tekniklerini öğretir. Gıda güvenliği ve hijyenin önemi vurgulanır.
Eğitim Mesleki Gelişim amaçlı olup, alınan belge MYK yetki belgesi zorunlu olan eğitimlerde MYK yetki belgesi yerine geçmez.
-
Gıda Saklamanın Temel İlkeleri
-
Farklı Gıda Türlerine Göre Saklama Yöntemleri
-
Gıda Saklama ve Raf Ömrü Uzatma
-
Saklama Alanlarının Hijyenik Olması
-
Gıda Saklama Ekipmanları ve Araçları
-
Uygulamalı Çalışmalar ve Pratik Uygulamalar
(MY)
Eğitim kurumsal işbirliğine (kurum/şirket tüzel kişiliğine paket) açık olup, bireysel başvurular kabul edilmemektedir. Kurumsal katılımcı profili ve ihtiyaçlarınıza göre eğitim içeriği yeniden planlanabilmektedir. Karşılıklı görüşmeler neticesinde eğitimin kapsam ve eğitimin yöntemi(Yüz-Yüze, Çevrimiçi) belirlenip ilgili süreçler tamamlanmaktadır. Mutabakat sağlanması durumunda kurumunuzun katılımcıları ile öğretim elemanlarımızın uygun gün ve saatleri, eğitimin yapılacağı yer belirlenmektedir.