Temel Excel Eğitimi

Excel VBA & Makro Eğitimi eğitimimize göz atabilirsiniz.

Temel Excel Eğitimi

Katılımcılar; tüm verilerini kusursuz tablolamayı ve yönetmeyi, içerik ve görsel olarak zengin dokümanlar hazırlayabilmeyi öğreneceklerdir.

Kimler Katılmalı:
  • MS Office ve Excel programlarını kullanabilen bireysel katılımcıların ve kurum çalışanlarının katılımına uygundur.

Katılımcılar, bu eğitim sonrasında;
  • İşlemleri hızlandıran klavye kısayollarını kullanabilecek,
  • Basit hesaplamalar için kullanılan fonksiyonları daha karmaşık problemlerin çözümünde iç içe kullanabilecek,
  • Koşullu biçimlendirme ve doğrulama gibi araçları formüllerle kullanarak görsel uyarı sistemleri yaratabilecek,
  • Temel formül kuramlarını oluşturabilecek, temel düzeyde tablo hazırlayabilecek,
  • Tabloları değişik formatlarda biçimlendirebilecek,
  • Tablolar arasında basit kıyaslamalar yapabilecek,
  • Hazırladıkları tablolar üzerinde fonksiyonları kullanarak hesaplamalar yapabilecek, elde ettikleri sonuçlardan anlamlı raporlar hazırlayabilecek,
  • Raporlarını tablo formatında tutabileceği gibi Excel’in görsel grafiklerini kullanarak etkili bir biçimde de sunabilecek,
  • Gerek duyduğunda hazırladıkları dokümanlarının sayfa özelliklerini düzenleyebilecek ve istediği boyutlarda yazıcıdan çıktı alabileceklerdir.
Eğitim Ücreti: %10 KDV dahil 4.000 TL
Eğitim Tarihleri: Ön kayıt alınır, talep durumuna göre tarihlendirilir ve bilgi verilir.
Eğitim Süresi: 12 saat
Eğitim Yöntemi:  Uzaktan canlı eşzamanlı (senkron) eğitim
Katılımcı sayısı:  Minimum 10 kişi ile açılır

Modül 1: Excel Ortamında Çalışılması