Visual Basic İle Programlama Eğitimi

C Programlama dili ile Programlamaya Giriş Eğitimi eğitimimize göz atabilirsiniz.

Visual Basic İle Programlama Eğitimi

• Programlama Dilleri ve Tarihsel Gelişimi
  • VBNET Geliştirme Ortamı
  • VBNET Değişken Tanımlama
  • VBNET Karar Mekanizmaları ve Döngüler
  • VBNET Alt Program Fonksiyon
  • VBNET Temel Kontrolleri
  • VBNET Arayüz Tasarımı
  • VBNET Formlarla Çalışmak
  • VBNET Veritabanı
Kimler Katılabilir:
  • Mühendislik Fakültelerinin Endüstri, Elektronik, Makina vb. bölümlerinde öğrenim görmekte olan öğrenciler veya mezunlar
  • Yukarıdaki alanların dışında bir bölümde öğrenci veya mezun olup, kendini programlama alanında geliştirmek isteyenler
Eğitim Tarihleri: Ön kayıt alınır, talep durumuna göre tarihlendirilir ve bilgi verilir.
Eğitim Ücreti: 6.000 TL
Eğitim Yeri: Eğitim Fakültesi A Blok A222 nolu bilgisayar laboratuvarı. (Katılımcıların bilgisayar getirmesine gerek yoktur)
Eğitim Saati: 3 Hafta 27 saat
Katılımcı sayısı: 10-25 arası (Katılımcıların programlama konusunda ön bilgiye sahip olması gerekmemektedir. Temel bilgisayar okur-yazarlık bilgisi yeterlidir)

1331 gün önce
ESRA E.
Temel anlamda güzel bir eğitimdi. Kendinizi bu alanda geliştirmek için güzel bir adım olabilir.