20.1.2017 - Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi

TANITIM VİDEOSU:

EĞİTİM SÜRESİ VE ŞEKLİ:

Eğitim Tarihi:

Eğitim Son Başvuru Tarihi: 31 Ocak 2017 Saat 23:59`a kadar.
Eğitim Tarihi: 01 Şubat 2017 Saat 11:00
Sınav Başlangıç Tarihi: 23 Şubat 2017 Saat 11:00
Sınav Bitiş Tarihi: 28 Şubat 2017 2016 Saat 23:59

Eğitim ve Sınavlar http://uzaktan.uludagsertifika.com/ adresinden görülmektedir.,
***NOT: Eğitimimiz gerekli koşulları sağlamaktadır ve Sertifkalarımız Üzerinde "Uzaktan Eğitim" ve benzeri bir ifade yoktur.
***Müftülüklerin Sertifikamıza ilişkin duyuruları için Tıklayınız.
***Kuran Kursu Öğreticisi Olarak ULUSEM Sertifikasını Tercih Eden Müftülükler için Tıklayınız.

Sınav Tarihi: Sınav Tarihi Eğitimin Görüleceği Uzaktan Eğitim Sistemi Üzerinden Duyurulacaktır.

EĞİTİM TANITIMI:
4-6 Yaş Grubu Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri Sertifika Programımız 11/02/2015-2862 evrak tarihi ve sayı numarası ile Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından UYGUN GÖRÜLMÜŞ VE ONAYLANMIŞTIR.

SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI:
Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden; Bu sertifika programı Diyanet İşleri Başkanlığında Kur’an Kursu Öğreticisi olabilme şartı değildir. Kur’an Kursu Öğreticisi olarak atandıktan veya görevlendirildikten sonra Kur’an kurslarının 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik eğitim verilen sınıflarında derse girmek isteyen öğreticilere yönelik bir sertifika programıdır. Sertifika programı Kur’an kurslarında Kadrolu, Sözleşmeli, Vekil veya Geçici olarak görev yapan öğreticilere yöneliktir. Kur’an kurslarında geçici öğretici olarak görev alma şartlarını taşıyan kişilerde bu sertifika programına müracaat edebilir. Kur’an Kursu Öğreticisi olabilme şartlarını taşıyan ve formasyonu olanlar da müracaat edebilir.

EĞİTİM SÜRESİ VE ŞEKLİ:

▒▒ Her modül, ders notları, videolar, sunular, ödevler ve danışmanlıkları içeren karma yöntemi üzerinden gerçekleştirilecektir.
▒▒ Sınavlar internet üzerinden, Avrupa Online Sınav Uygulama Kriterlerine göre gerçekleştirilecektir.
▒▒ Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
▒▒ Eğitim, emba kriterlerine göre gerçekleştirileceği için öğrencilerimizin tüm materyalleri kullanmaları gerekmektedir.
▒▒ Her bir ders bir yandan öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
▒▒ Her bir dersin ders notları ve materyalleri katılımcılara dersler aktif hale geldiğinde elektronik olarak sunulmaktadır.
▒▒ Dersler, ödev teslim ve sınavlar internet üzerinden olup Türkiye'nin her yerinden katılabilir.- Ayrıca Uzaktan Eğitim portalımızda yer alan forumlardan öğrenciler hocalarla ve birbirleriyle iletişim kurabilmektedir.
▒▒ Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
▒▒ Derslerin işlenişinde Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

▒▒ Birey Gelişmi Modülü
▒▒ Psikomotor Gelişim Modülü
▒▒ Bilişsel Gelişim Modülü
▒▒ Dil Gelişimi Modülü
▒▒ Sosyal Gelişim Modülü
▒▒ Duygusal Gelişim Modülü
▒▒ Ahlak Gelişimi Modülü
▒▒ Süt Oyun Okul ve Ergenlik Döneminde Beslenme Modülü
▒▒ Oyun Etkinlikleri Modülü
▒▒ Uyumsuz Çocuklar Modülü
▒▒ Drama Çalışmaları Modülü
▒▒ Drama Uygulamaları Modülü
▒▒ Türkçe Dil Etkinlikleri Modülü
▒▒ Eğitici Oyuncaklar  Modülü
▒▒ Çocuklar İletişim – 1 Modülü
▒▒ Çocukla İletişim – 2 Modülü

NOT: Eğitim 16 AKTS (Avrupa Kredi Transfer Sistemi)'dir. (1 AKTS yaklaşık 30 saat iş yüküdür.)  Program yaklaşık 480 saat iş yükünden oluşmaktadır.

ÖRNEK DERS - Çocuk Gelişimi Uzmanı Gülşah ÇEBER / Drama Uygulamaları

BAŞVURU ŞARTI:
Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.

*** BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN ÖDEDİKLERİ ÜCRET  HANGİ SEBEPLE OLURSA OLSUN İADE EDİLEMEZ ! . LÜTFEN BAŞVURUNUZU YAPMADAN ÖNCE BİLGİLERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUNUZ VE İADE TALEBİNDE BULUNMAYINIZ. ! .

İLETİŞİM:
Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30

Müşteri Hizmetleri / DESTEK Tel : 0850 840 8 543

__________________________________
Sadece Bu Eğitim İçin Banka Hesap Bilgileri Aşağıdadır.

Kredi Kartıyla Taksitli Ödeme İmkanı

Banka Adı : Ziraat Bankası
Alıcı Adı / Hesap Adı : Kariyer Enstitü
Şube Kodu : 2649 - Kent Meydanı